Díszhal portál
  Register or Login
Adatvédelmi nyilatkozat
toplefttopfilltopright
Adatvédelmi nyilatkozat

Noha a weboldal adminisztrátorai és moderátorai megpróbálnak a lehető leggyorsabban eltávolítani vagy szerkeszteni egy általánosan kifogásolható anyagot, lehetetlen minden üzenetet átnézni. Ezért tudomásul veszi, hogy az ezen a weboldalon tett összes bejegyzés a szerző véleményét és nézeteit fejezi ki, és nem az adminisztrátorok, moderátorok vagy webmesterek véleményét (kivéve ezen emberek üzeneteit), és ezért nem tehetők felelőssé.

Ön vállalja, hogy nem tesz közzé semmilyen sértő, obszcén, vulgáris, rágalmazó, gyűlöletkeltő, fenyegető, szexuális irányultságú vagy bármilyen más anyagot, amely sértheti a vonatkozó törvényeket. Ez azt eredményezheti, hogy azonnal és véglegesen kitiltják Önt (és erről tájékoztatjuk a szolgáltatót). Az összes bejegyzés IP-címét rögzítjük, hogy elősegítsük e feltételek betartását. Elfogadja, hogy a weboldal webmesterének, rendszergazdájának és moderátorainak joga van bármikor eltávolítani, szerkeszteni, áthelyezni vagy bezárni az üzeneteket, ha úgy látják jónak. Felhasználóként elfogadja, hogy a fent megadott információkat adatbázisban tároljuk. Bár ezeket az információkat az Ön beleegyezése nélkül nem adjuk ki harmadik félnek, a webmester, az adminisztrátor és a moderátorok nem tehetők felelőssé minden olyan hackelési kísérletért, amely az adatok biztonságának veszélyeztetéséhez vezethet.

Ez a weboldal cookie-kat használ az információk tárolására a helyi számítógépen. Ezek a sütik nem tartalmazzák a fent megadott információkat; csak a nézési öröm javítására szolgálnak. Az e-mail címet csak a regisztráció adatainak és jelszavának megerősítésére használjuk (és új jelszavak küldésére).
bottomleftbottomright

Az ezen a webhelyen használt logók és védjegyek a megfelelő tulajdonosok tulajdonát képezik.
Nem vagyunk felelősek a felhasználóink által közzétett hozzászólásokért és cikkekért, mivel ezek a szerző tulajdonát képezik.
Interactive software released under GNU GPL, Code Credits, Privacy Policy
Aquarium 1.2 theme by T.C.D.